Cum pot comanda online?

1. Adăugarea produselor în coşul de cumpărături

Mai întâi alegeţi articolele dorite şi le adaugi în mărimea sau culoarea corespunzătoare în coşul de cumpărături. Dacă mergeţi cu cursorul în drepta sus, deasupra simbolului coşului cu produse, obţineţi imediat o privire de ansamblu asupra articolelor ce se află în coş.

2. La casă

Nu mai doriţi să adăugaţi alte produse în coşul de cumpărături? Atunci mergeți la casă! Pentru aceasta, pur şi simplu, faceţi clic pe butonul „FINALIZAȚI COMANDA”. 

3. Înregistrare / Autentificare

Acum veţi fi rugat(ă) – în cazul în care nu s-a întâmplat deja – să vă autentificaţi să vă înregistraţi, sau să faceți comanda fără a vă inregistra.

Dacă sunteţi deja client vă rugăm să introduceţi aici adresa de e-mail şi parola personală. În caz că v-aţi uitat parola aveţi posibilitatea să solicitaţi una nouă.

Dacă sunteţi client nou în magazinul online, vă rugăm să vă înregistraţi cu adresa dvs. de e-mail şi o parolă personală şi să completaţi câmpurile corespunzătoare din formular.

Dacă doriți să faceți comanda fără a vă înregistra, vă rugăm să întroduceți cu atenție datele dvs. de e-mail, adresă, telefon şi să completaţi câmpurile corespunzătoare din formular.

4. Metoda de livrare

Alegeti metoda de livrare care doriți, bifati că sunteți de acord cu Termeni și condiții, după care clic pe Finalizati comanda.

Livrarea produselor are loc prin intermediul curierului nostru (de luni până vineri), exclusiv la adresele de livarare de pe teritoriul R. Moldova.

Livrarea este gratuită dacă valoare comenzii depașește 1000 Lei.

Produsele comandate vor fi livrate de curier în termen de 48 de ore de la predarea acestora către curier, moment în care veți fi notificat prin email.

5. Metoda de plată

Alegeți una din metodele noastre de plată si dați clic.

- Plata în numerar.

- Plata PayPal (se poate efectua cu card bancar Visa, Visa Electron, Mastercard prin sistemului de plăți electronice "PayPal")

- Prin transfer bancar.

6. Sumar – verificare comandă și confirmare

Verificați comanda dvs.

Odată cu apăsarea butonului "Confirm comanda", comanda dumneavoastră este expediată. Ulterior primiţi un e-mail prin care vă informăm că am recepționat comanda dumneavoastră.

Notă: dacă totuşi nu mai doriţi să cumpăraţi un articol din comandă, aveţi posibilitatea să îl anulaţi, atât timp cât produsul nu este deja ambalat şi nici o reducere nu a fost aplicată, contactîndune la telefoanele 022 837238, 078837238 su pe adresa info@almi.md.